Lekker in ’t zonnetje

De troep zit er weer in. Het ging gisteren redelijk snel en soepeltjes qua behandeling, dus dat was erg fijn. Maar het is ongelofelijk wat de chemo met je doet. Als ik me nu bedenk hoe goed  ik me voelde toen ik het ziekenhuis binnenliep en hoe slecht toen ik weer naar buiten ging… Volgende keer zal ik een voor en na foto maken.

Gisterenmiddag en avond heb ik vrijwel de hel tijd op bed gelegen, zo brak was ik. En vanmorgen was het nog niet heel veel beter. Maar… nu zit ik lekker buiten in het zonnetje!!! Heerlijk. Hopen dat het zo blijft, qua weer en herstel.

Advertenties

15 comments

 1. Lieve Jules
  Wees een beetje voorzichtig met dat heerlijke zonnetje,je bent nu kwetsbaarder voor de schadelijke zonnestralen.Althans dat is wat mijn kleinzoon te horen kreeg.Hij mocht absoluut 2 jaar lang tijdens zijn behandeling voor leukemie niet in de zon.Wat beschrijf je goed en met humor je situatie,chapeau!Het is voor mij zeer emotioneel om te lezen,omdat Florian de zoon van Saskia 2 jaar lang chemo heeft gehad.Hij was 5 toen hij kanker kreeg en is intussen 8 en sinds een jaar schoon.Het is een ongelofelijk sterk mannetje geworden .
  Ik ben van mening dat je extra kracht krijgt om dit te overwinnen.
  Lieve jules blijf positief ,ik denk dat de kankercellen daar bang van worden.

  Ria

  vanavond bridgen we bij je ouders.

 2. Jules, fijn dat je zo van het lekkere weer geniet! En …. zoals ’t er nu uitziet: morgen weer mooi weer, dus………. Ik hoop, dat je herstel de komende week goed verloopt. Groetjes, ook aan de drie dames.

  Ali Wolff

 3. Ik wil echt je plezier niet vergallen, maar er is mij gezegd: uit de zon blijven en de hele zomer lange mouwen dragen!
  Het buitenlicht is goed, maar met de zon moet je toch maar oppassen.

 4. Jules,
  On the Road! Keep rolling, je weet wel, zoals die Zeeuwen dat ook doen. De weg omhoog, die ben je in ieder geval al ingeslagen. Beschouw al die ondersteunende mails en reacties als een paar stevige schoenen, dan komt het goed.
  We blijven de voortgang volgen.
  Sterke ook voor je dames!
  Nanny en Chris

 5. Hi Jules,
  Geniet van de natuur, voorzichtig met de zon! Hier is het op het ogenblik ook prachtig, de camelias zijn uitgebloeid en nu zijn het de azaleas die overal bloeien over het hele eiland, waar je ook gaat, bloeiende azaleas! En in het vogelhokje hebben we minstens 4 chicadees (koolmeesjes?) Zo leuk! Enjoy whatever jullie hebben with “your girls”! Sterkte en liefs, Tante Miek

  1. Tante Miek :Hi Jules,Geniet van de natuur, voorzichtig met de zon! Hier is het op het ogenblik ook prachtig, de camelias zijn uitgebloeid en nu zijn het de azaleas die overal bloeien over het hele eiland, waar je ook gaat, bloeiende azaleas! En in het vogelhokje hebben we minstens 4 chicadees (koolmeesjes?) Zo leuk! Enjoy whatever jullie hebben with “your girls”! Sterkte en liefs, Tante Miek

 6. And another one down! Way to go Jules. Die vrijdagen en zaterdagochtenden zijn echt heftig zo te lezen. Maar super dat je zaterdag-middag alweer met je positieve kop lekker even in de zon hebt gezeten! Groeten ook aan Shakira. Ik denk aan je bij elke blauwe Gatorade die ik zie;-)

 7. Dag neefje, gelukkig zit het er weer in en heb je een paar dagen bergopwaarts, hoewel dat voor de renners de zwaarste zijn. Zo zie je maar dat het met de taal ook niet altijd klopt. Gelukkig dat zoveel fans je al verteld hebben dat je niet IN de zon moet gaan liggen. Anders denk je natuurlijk: daar heb je ze weer die gezondheidsfanaten. Nu dat zijn we niet, anders had ik nu misschien niet zo’n vreselijke last van mijn gewrichten. Ik wil graag beamen wat Miek je schrijft: de natuur is zo prachtig. Dat geeft energie. Laat je meisjes maar een hartje zaaien van vergeetmenietjes. Ze bloeien wel pas volgend jaar. Zonnebloemen kan ook nog; ze worden alleen een beetje hoog. Veel liefs voor jullie allemaal en geniet van het luchtruim zonder vliegtuigen.
  marie-anne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s