Over Jules

Mijn naam is Jules Sohier. Ik woon in Rotterdam, ben gelukkig getrouwd met Shakira en heb twee geweldige kinderen: Roos en Sophie! Ik werk als  Marketing & Internet consultant vanuit mijn bedrijf Nakupenda. Natuurlijk heb ik ook hobbies: hockey en golf.

Ik heb dus de ziekte van Hodgkin, ook wel Lymfkliekkanker genoemd. De ziekte is op 27 januari 2010 bij mij vastgesteld. Gelukkig is deze ziekte goed te behandelen. Ik zit er positief in en zie de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Als je meer over mijn persoontje wilt weten, kijk dan op mijn Hyve of op mijn LinkedIn Pagina. Je kunt me ook volgen op Twitter.

Lees ook even mijn eerste post!

Advertentie

32 comments

 1. Hoi Jules!

  Sapperdeflap, dat was toch wel even schrikken toen ik net las dat je (gelukkig een milde en goed behandelbare vorm van) lymfklierkanker hebt..

  Sterkte man en dat je maar weer snel genezen verklaard mag worden!

  Groet, Bob.

 2. Hi Jules,

  Ik lees nu pas over je situatie. Wat verschrikkelijk om te lezen! … maar ik begrijp uit je uitleg dat dit te genezen valt. Heel veel succes in dit proces.
  Laat mij weten als ik iets voor je kan betekenen.

  Sterkte,
  Allard

 3. dag Jules, goed van je zoals je er tegen aan gaat. Sterkte met de behandelingen en neem je rust. We leven met je mee en steken bij de goeie heiligen kaarsjes voor je op. Dwz: we denken dan even aan je. Veel liefs, marie-anne

 4. hoii lieve Shakira en Jules,
  Ik wil je jullie heel veel sterkte toewensen met de behandelingen en alles er omheen.
  Hopelijk slaat alles goed aan!
  En jullie mogen natuurlijk altijd sophie extra brengen op woensdag 😉
  Dikke Kus van Angela van de Spetters

 5. Hoi Jules,

  Ik kwam via linkedin op deze site. Dat was even schrikken zeg!
  In ieder geval veel sterkte de komende tijd!

  Groet,
  Martijn Schouwe

 6. Dit is verschrikkelijk akelig nieuws. Dat wordt doorpakken van jou en je gezin.
  Vanuit het Bredasche wensen we je heel veel moed en beterschap.

  Liefs Diederick & Ursula

 7. hallo Juul,
  Met Evert in hetzelfde schuitje zittend van chemo,s etc. wens ik jou heel veel sterkte toe en natuurlijk niet allen jou maar ook Shakira Houd je taai en geniet van de dingen die je nu nog kan doen

  Kus voor jou Shakira en de kinderen Heleen

 8. Hoi Jules,

  Via LVN kwam ik op jouw weblog terecht. Ik ben bijna 2 jaar schoon van Hodgekin en ik wil je bij deze alle kracht en sterte toewensen!
  Groetjes Maricja

 9. Hi Jules,

  Schrik enorm van dit blog !! Jezus wat heftig !! Zo te lezen is het een milde vorm … gelukkig maar. Heel veel sterkte komende tijd voor jullie en ik blijf je blog uiteraard volgen.

  Ik denk aan je !!

  Veel liefs ,

  Ine

   1. Alles gaat goed met mij ! Teleurstelling over rally is groot (maar geen verdriet (-:) gelukkig tweede kans in november – als het dan veilig is tenminste. Als ik het goed begrepen heb is morgen je tweede kuur. Heel veel STERKTE !! Super dat je zo open (via dit blog) en positief bent. Keep up the good spirit !!

 10. Ha Jules,

  … pfff…

  Knap van je, dat je er zo positief in staat, doe je goed. Maar als marketeer zie je ook altijd al de kansen, dus…;).
  Heel veel sterkte voor jou en je meiden.
  GR! Nico

 11. Hi Jules!

  Allemachtig zeg wat een schok! Had dit nooit verwacht. Was erg benieuwd hoe het met je ging dus zocht je op via Twitter. Zat me bij je berichten al af te vragen wat is er allemaal gaande met Jules. Nu begrijp ik het ineens..

  Wens je veel sterkte en geluk toe in deze moeilijke tijd!

  Arnaud

 12. jules van deze plaats wil ik veel sterkte en kracht toewensen met je kuur a.s donderdag.de groeten aan sakira en de kinderen

  Gr uit Veenendaal

 13. Hallo! ik heb in februari te horen gekregen dat ik hodgkin heb..fase 2 … ik krijg donderdag me 3e (halve) chemo (dus heb er dan 1,5 pas gehad) … Ik heb niet al je teksten gelezen.. maar heb jij ook heel veel last van je mond een paar dagen na de chemo? heb ook heeel veel last van me arm waar het infuus in wordt gebracht(aderpijn)… ik heb er best veel last van… maarja iedereen reageert er weer anders op..en niet iedereen krijgt dezelfde chemo… oja werkt dat kapje voor je haar? …als het werkt dan ben ik daar nu al te laat mee…want ik heb vorige week me haar eraf geschoren… want het viel heel erg uit… veel sterkte! groetjes Saritha

  1. Hoi Sarita,
   Vervelend dat je ook getroffen bent. Wat bedoel je precies met “halve chemo”? Krijg je ook ABVD?
   Ik heb niet heel veel last van mn mond. Af en toe wat aften, maar daar houdt het wel mee op. Regelmatig tanden poetsen in de eerste dagen na de chemo lijkt voor mij goed te werken.
   Ik had na de eerste gift veel aderpijn. Er is toen meteen besloten de Dacabarzine verdund en op halve snelheid in te laten lopen. Dat heeft prima geholpen. Sindsdien heb ik geen adrerpijn meer.
   Die coldcap heeft niet geholpen. Het werd uiteindelijk ook afgeraden die te dragen. Bij mij gaat deze week het laatste beetje haar eraf. Ik heb het lang kunnen uitstellen, ’t ziet er nu echt niet meer uit! 🙂
   Sterkte, Jules

 14. Hee Julleke,

  poehhh, wat een bericht, eentje welke je niet verwacht en zeker niet op hoopt!
  Ben niet meer veel op Thermopylae (alleen als de baas moet spelen) met als gevolg dat we elkaar niet meer zo vaak zien. Een aantal weken geleden spraken we elkaar langs de lijn nog om snel iets af te spreken om bv. een baantje lopen of te borrelen….
  Respect voor je open insteek en positieve opstelling ondanks het onbekende! Laat me even weten of ik je een bezoekje kan brengen. Kunnen we de golfafspraak definitief maken. Heel veel sterkte & geluk gewenst voor jou, Shakira en de kids.
  Gr Boet

 15. Hi Jules,

  We zijn al een tijdje “uit het oog” maar nog wel steeds digitaal verbonden. Lees zojuist via Linkedin je verhaal. Heftig en even schrikken. Maar zoals meer bezoekers al opmerken; goed om te zien dat je positief en met open vizier ten strijde trekt!

  Heel veel sterkte en kracht toegewenst tijdens het genezingsproces!!

  Ivo

 16. He Jules,
  Via de Linkedin updates kom ik bij je terrecht.
  Klote verhaal maar als ik het zo lees heb jij alle vertrouewen in een goede afloop. Ik dus ook!
  Sterkte

  Michiel van Lotringen

 17. Heeee,
  Je kent me wel niet, ik las het interview met Roos Jelier in de VROUW vandaag en keek op google naar haar naam en vond jou ook zo…….
  Het is voor mij bijna 3 jaar geleden dat de internist zei dat ik de ziekte van Hodgkin had (3 december 2007), ik was 29 jaar en net 3 weken bevallen van ons eerste kindje Charlotte Sophie, onze wereld stortte in. Maar zo snel als onze wereld instortte, zo snel hebben we ons zelf ook weer ‘bijelkaar geraapt’ en er keihard voor gegaan! Tuurlijk is het zwaar, maar je redt het! Zeker weten! Ik ben nu dus bijna 3 jaar verder, en heb vorig jaar m’n tweede kindje gekregen! Thomas Pieter! Ons cadeautje! Nou Jules, ik zal je volgen op je weblog! Mocht je vragen hebben aan deze ‘ervaringsdeskundige’ (hahahha) dan vraag je maar raak! Heel heel veel succes! Lieve groeten, Claudia

  1. Hoi Claudia,
   Jij hebt ook een heftig verhaal. Ik ben blij voor je dat je goed hersteld bent en dat je ook nog een tweede kindje hebt mogen krijgen. Ik heb nu geen specifieke vragen, maar als ik ze heb zal ik ze zeker via mijn weblog stellen!
   Groeten, Jules

 18. Ha die Juleke,

  Ondanks alle digitale informatie-uitwisseling lees ik nu pas wat er met je aan de hand is. En ik moet eerlijk bekennen dat ik me een hoedje schrik. Gelukkig ben je zelf erg positief, dus dat is een goed teken. Ik wens je heel veel succes de komende tijd en hoop dat je bijna aan het einde van je behandeling bent. Ik zal voor je duimen op 10 juni.

  Heel veel groeten,
  Annemieke

 19. Heeee,Je kent me wel niet, ik las het interview met Roos Jelier in de VROUW vandaag en keek op google naar haar naam en vond jou ook zo…….Het is voor mij bijna 3 jaar geleden dat de internist zei dat ik de ziekte van Hodgkin had (3 december 2007), ik was 29 jaar en net 3 weken bevallen van ons eerste kindje Charlotte Sophie, onze wereld stortte in. Maar zo snel als onze wereld instortte, zo snel hebben we ons zelf ook weer ‘bijelkaar geraapt’ en er keihard voor gegaan! Tuurlijk is het zwaar, maar je redt het! Zeker weten! Ik ben nu dus bijna 3 jaar verder, en heb vorig jaar m’n tweede kindje gekregen! Thomas Pieter! Ons cadeautje! Nou Jules, ik zal je volgen op je weblog! Mocht je vragen hebben aan deze ‘ervaringsdeskundige’ (hahahha) dan vraag je maar raak! Heel heel veel succes! Lieve groeten, Claudia
  +1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s