Daaag, zonnetje…

Helaas, de redelijk goede zaterdagmiddag heeft niet doorgezet. Gisteren en vandaag heb ik toch vooral in mijn bedje doorgebracht. Filmpjes kijken, de Amstel Gold Race, wat voetbal en heel veel onzinnige series op Discovery en National Geographic. Gelukkig weet ik nu dat ’s werelds grootste laser in Frankrijk staat… 😉

Vanmiddag had ik een dieptepunt. Ik was helemaal gaan zitten (meer liggen eigenlijk) voor The Manchurian Candidate. Die film had ik een hele tijd geleden al opgenomen en eigenlijk nooit tijd gehad om ‘m te kijken. Tijd is nu niet het probleem, dus… Spannende film. Boeiend verhaal, maar… na tweeeneenhalf uur zorgvuldig opgebouwde spanning, vlak voor de climax… einde opname!!! De opname was precies 10 minuten te vroeg gestopt. Hoezo irritant.

Dus: als iemand kan vertellen hoe ‘ie afloopt… graag!

Van het mooie weer heb ik verder ook niet zoveel meegekregen. Niet dat ik na alle welgemeende waarschuwingen bang voor de zon ben geworden, hoor. Ik vraag me wel meteen af welk beeld mensen erbij hebben als je zegt dat je lekker in ’t zonnetje hebt gezeten. Ik zat er dus niet bij zoals de charmante dame op de foto bij dit artikeltje… Ik had wel een petje op en lange mouwen aan. Met ruim 20 graden voel je je dan wel een beetje een nerd… Gelukkig mag ik wel in de zon, maar zeker niet onbeschermd. Dus als ik met blote armen – of straks een blote schedel – buiten kom, moet ik toch minimaal factortje 15 smeren.

Morgen weer een dag!

Advertenties

6 comments

 1. Hoop dat morgen beter is, Jules. Ik heb die film gezien maar kan het einde niet meer herinneren!
  En toch: bedek je voor de zon en niet zozeer met dat insmeer spul!
  Liefs, Tante Mieke

 2. Jules, ik hoop, dat je je al wat beter begint te voelen en de opgaande lijn is ingezet. Tja, die chemo is wat he. Maar ….. na elke ronde steeds denken: “t moet en ’t is nuttig”. En ….. ’t aftellen is begonnen: ’t is nu een kwestie van “nog maar een x-aantal”: sterkte!

  Groetjes

  Ali Wolff

 3. Met zoiets moois in de tuin zou je je ellende bijna vergeten.
  NRC verkoopt boxen met mooie gouden oude. Klinkt niet; je zegt: gouwe ouwe, maar schrijven we dat?

  Alle gekheid op een stokje: sterkte man! ook met de verveling.
  Marie-anne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s