Drukdrukdruk

Neeeeeej! Ik ben niet gestopt met schrijven! Ik heb er gewoonweg geen tijd voor gehad/willen maken. Ik was echt te druk met andere dingen. Over het algemeen allemaal leuke dingen en dan heb je al snel dat je geen tijd maakt om te schrijven. Ik had echter wel genoeg om over te schrijven. Bij deze dus alsnog!

Laat ik eens beginnen met mijn gezondheid. Daarmee gaat gelukkig alles helemaal prima. Twee weken geleden heb ik weer een controle gehad. Alle bloedwaarden waren goed. Alleen de bezinking wisten ze niet, want daar was niet op gecontroleerd. Foutje… Ook een beetje m’n eigen schuld omdat ik het originele prikformulier was vergeten mee te nemen. Domdom.

Of ik alsnog mijn arm even wilde aanbieden bij het lab. Dan zou het bezinksel alsnog gecheckt worden. Ik vond één naald voor die dag wel even genoeg. Ik voelde me prima en ook de thoraxfoto was goed, dus ik geloofde het wel. Over twee maanden weer een controle. Dan voor het echie, want dan wordt een CT-scan gemaakt.

Overigens wordt is soms wel een beetje zenuwachtig, hoor. Dan zwellen er ineens klieren op en natuurlijk denk ik dan meteen: “het zal toch niet…”. Gelukkig zijn ze steeds wel te verklaren en zijn ze ook binnen een paar dagen weer weg.

Mijn herstel gaat ook heel goed. Ik kan met goed fatsoen weer (meer dan) full-time werken en mijn conditie komt ook weer in de buurt van het oude niveau. Ik hockey weer twee keer per week en loop daarnaast nog eens in de week een half uurtje hard. De enige beperking die ik voel is dat ik wat eerder in mn bed moet liggen dan vroeger en m’n slaap wat harder nodig heb. Maar dat is alles, dus niemand hoort mij klagen!

Nu heb ik weer een paar hele drukke weken achter de rug voor Stichting Out of Bounds. Het afgelopen weekend hebben we op de Amsterdam Golf Show gestaan. Daar binnenkort meer over. Om te zorgen dat we daar goed voor de dag zouden komen hebben we als een speer een mooie brochure laten ontwikkelen. En daarnaast hebben we de laatste (grote) hand gelegd aan de nieuwe website zodat die ook live kon.

De ontwikkelingen voor de stichting lopen dus gestaag door. Ik ben enorm trots dat we kunnen melden dat we de eerste cliënten onder begeleiding hebben. Een mooie mijlpaal. De eerste reacties van zowel de cliënten als van de coaches zijn positief.

Ondanks de drukte heb ik me voorgenomen om de schrijffrequentie weer een beetje op te schroeven. Ik ga mijn best doen om elke drie of vier weken iets te schrijven. Dus: tot snel weer! 🙂

Advertentie

4 comments

 1. Good to hear from you again! Ik had je Mam al gevraagd en alleen positief antwoord gekregen, dus…not to worry!
  Maar toch wel een raad en aanmaning(again!!) TAKE IT EASY!! Probeer in ieder geval, OK Jules?
  Liefs, Tante Miek

 2. Hallo Jules, fijn dat je ”je fans” wat laat weten en …… goed om te lezen dat het zo goed gaat (natuurlijk hou ik mij via via via wel op de hoogte….).
  Ik ben het helemaal met Tante Miek eens: niet overdrijven hoor, maar dat ligt aan onze leeftijd … toch altijd een beetje bezorgd. Ik wens jou, Shakira en jullie meiskes alle goeds.
  Ali Wolff

 3. Goede morgen, goed van je te horen, fijn dat het goed met je gaat. Vandaag Colette jarig, heeft er niets mee te maken, maar vanavond een gezellig etentje, en zoals gewoonlijk hou ik de familie op de hoogte. Voorjaar, het gaat jullie goed, liefs vanuit de d’Anvers.
  Monique

 4. Dat van dat ‘niet horen klagen’: houd die erin. MAw. ik sluit me volledig aan bij de vorige dames. Vervelend en niet minder waar. Neem van tijd tot tijd je rust. Lieve groet, Marijke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s