En de winnaar is…

Winnaar Unique ChallengeZoals jullie weten heb ik via mijn weblog en via vele andere kanalen, jullie en een heleboel andere mensen gevraagd om te stemmen voor Stichting Out of Bounds in de Unique Ambition Challenge. Dat jullie dat in grote getale hebben gedaan hebben jullie ook al kunnen lezen, net als dat we heel gelukkig waren de wildcard te ontvangen van de jury en zelfs geselecteerd waren voor de laatste 3! Maar nog niet iedereen weet hoe het is afgelopen…

Laat ik beginnen om te zeggen dat de presentatie erg goed ging. 10 minuten is kort om te vertellen wat we allemaal willen bereiken, maar het is gelukt. We kregen veel goede vragen die zeker zo goed werden beantwoord door mijzelf en vooral ook mijn achterban. Ik stond er inderdaad niet alleen! Het voltallige bestuur (Dirk en Reinoud) was aanwezig, Monique was mee als representate van de coaches, Marian van de clubambassadeurs en Michiel van de vrijwilligers. Een mooie en enthousiaste groep mensen bij elkaar. Allen: hartelijk dank voor jullie waardevolle bijdrage!

Dat enthousiasme hebben we over weten te brengen! Maar desondanks heeft de jury gekozen voor de ambitie van Koning Pannekoek. Natuurlijk gunnen we Gerben de prijs van harte en wensen we hem heel veel sterkte en geluk met het realiseren van zijn pannekoekenketen.

De teleurstelling was er natuurlijk niet minder om. We hadden ons uitstekend voorbereid en zijn er vol voor gegaan. Eerlijk gezegd hadden we ook wel een beetje verwacht dat we zouden winnen. We hadden niet voor niets de meeste stemmen, een hele goed waardering van het publiek en de wildcard van de jury. Bovendien zit ons plan goed in elkaar. 🙂

Tegelijk kan ik de keuze van Unique wel begrijpen. Zij richten zich op ondernemers in het MKB, dus ligt het voor de hand dat ze uiteindelijk de ambitie van een ondernemer kiezen. Jammer maar helaas.

Zoals jullie van mij gewend zijn, laat ik me niet uit het veld slaan, en dat geldt ook voor alle andere mensen die betrokken zijn bij de stichting! We gaan dus vrolijk door, zei het dat we het beoogde tempo iets zullen moeten aanpassen.

Overigens… ik wist dit al sinds dinsdag. Toen moest ik het nog even verwerken en woensdagochtend ben ik vertrokken voor een paar dagen buitenland, waarover later meer. Excuses dus dat ik mijn trouwste aanhang niet eerder op de hoogte heb gesteld.

Voor eenieder die het leuk vind: Unique heeft een mooi videoverslag gemaakt: (let vooral op de onmisbare blauwe shirts! 😉

Ps: Hans, jij kunt die gasten nog wel wat leren! Bedankt voor jouw onmisbare bijdrage! 🙂

Advertenties

5 comments

 1. Jules, ik wist al van ”de afwijzing”, maar heb even op jou gewacht: als men pannenkoeken belangrijker vindt dan ……….. , het zij zo: ga s.v.p. verder met je stichting: van oneindig meer waarde dan alle pannenkoeken op de wereld bij elkaar!
  Zet ‘m op!

  Groetjes

  Ali Wolff

 2. Ik hoor het nu dus pas via jouw email en ben erg teleurgesteld, vooral omdat een
  ” pannenkoekenzaak” gewonnen heeft….er moet vast iets anders dan Unique bestaan dat meer belangstelling heeft voor jouw doel…Maar, gewoon doorgaan, Jules, het komt allemaal voor elkaar. Een beetje teleurstelling hoort er gewoon bij. Niet leuk, maar zo is het leven soms!!
  Het was leuk je op de video te zien!
  Liefs van Tante Miek

 3. Helaas geen winnaar, maar persoonlijk vind ik dat je wel degelijk een winnaar bent.
  Tevens is het al een winnaar te zijn als je in Nederland bij de beste 3 behoort, dus PROFICIAT, en veel succes met het verder uitrollen van je stichting.

 4. Zojuist pas je blog gelezen na een reis naar Zuid-Afrika. Teleurstelling kan ik me zeker voorstellen. Het betekent geenszins dat jouw werk hiermee stilvalt. In elk geval heeft het publiciteit opgeleverd. Verrassend dat een pannenkoekenrestaurant (op zich toch geen nieuwe fenomeen) voorrang heeft boven het totaal nieuwe idee van Out of Bounds. Het puzzelt me.
  Rust een beetje uit na alle inspanningen.
  Groet, Marijke

 5. Hey Jules, je zult van mij/ons wel kunnen begrijpen dat we een pannenkoeken-restaurant nu echt helemaal niet bijzonder vinden om er een prijs aan te geven. Moest Nederland niet minder dik en gezonder worden? Jullie plan/idee is 10 x meer waard en zo zien je fans het ook. Pannenkoeken is commercie en wellicht vindt men dat belangrijker.
  Maar laat je niet uit het veld slaan en ga rustig verder. Succes en een mooi 2011, Marie-anne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s