De laatste drie!

Weer even een snelle update: vandaag werd ik gebeld door een uiterst vriendelijke dame van Unique met een hele fijne boodschap: we zitten bij de laatste drie ambities en mogen aanstaande dinsdag komen presenteren. Helemaal geweldig natuurlijk. We zijn hartstikke trots en hebben er veel vertrouwen in dat we ook die laatste stap goed gaan maken.

Dinsdag 14 december aanstaande strijden we dus met de 2 andere finalisten om de realisatie van onze ambitie: coaching voor kankerpatienten.  Om 12.00 uur worden we op het hoofdkantoor van USG ontvangen. Dan zullen we kennismaken met de andere 2 finalisten en de 3 juryleden tijdens een informele lunch. Tussen 12.30 en 13.45 uur vinden de 3 rondes plaats waarbij elke finalist 10 minuten de tijd krijgt om zijn ambitie persoonlijk aan de jury toe te lichten en waarna de jury vervolgens 10 minuten de tijd krijgt om vragen te stellen. Dinsdag horen we bij aanvang wanneer de bekendmaking van de winnaar plaatsvindt.

De jury bestaat uit:
– Annemarie van Gaal, top-ondernemer & uitgever van oa AM Magazine (juryvoorzitter)
– Hans Coffeng, Executive Vice President USG People NV
– Marcel Wernaart, Marketing Directeur Unique Nederland BV

Het is natuurlijk al een mooie eer om voor deze mensen te presenteren. Zij zullen in het bijzonder kijken naar het ambitieniveau, de mate waarin de ambitie (grotendeels binnen een jaar) is te realiseren en de originaliteit. Daarnaast moet de ambitie met eigen ontwikkeling te maken hebben en om de ambitie te verwezenlijken moet er een beweging gemaakt worden, bijvoorbeeld groeien, werken, durven, beslissen, leren, verhuizen. Tot slot moeten we laten zien dat we het echt zelf willen en moeten we concreet kunnen aangeven wat we zelf gaat doen. De gehele dag is er een cameraploeg en fotograaf aanwezig voor opnames tbv publiciteitsacties.

Heel spannend!

En even wat anders: ik was vanavond weer eens in het ziekenhuis. Deze keer was het niet voor mezelf, maar voor Sophie. Die kleine eigenwijze dame vond het nodig om een vitamine D pilletje in haar neus te stoppen. En die kwam er dus niet meer uit. We hebben van alles geprobeerd, maar niets hielp. In de huisartsenpost (naast het ziekenhuis), was het gelukkig zo gepiept! Sophie vond het allemaal reuze interessant. We zijn samen ook nog even gaan kijken op de onco-dagbehandeling. Helaas waren alle voor mij bekende verpleegsters al naar huis. Toch wel bijzonder om daar weer even rond te lopen. 🙂

Advertenties

9 comments

 1. Jules, geweldig hoor: er zullen veel mensen duimen voor jullie: succes!
  Gr. Ali Wolff

  ps volgens mij dacht jullie jongedame “even de aandacht verleggen…..’

 2. makkelijke taak dus: mw van Gaal is gelukkig maar een beetje dominant dus die moet je inpalmen….old skool charme truccendoos maar open dan! succes!

 3. Jules,

  Dat gaat goed komen! Luctor et …, je weet het wel. Gewoon doorgaan. De finish is in zicht.
  Hoe je ook eindigt: de ervaring en belevenis heb je dan gehad. Mooi toch?!

  Succes.
  Nanny en Chris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s