Unique Ambition Challenge

Uitzendbureau Unique organiseert de Unique Ambition Challenge. Met deze wedstrijd wint de meest aansprekende ambitie 50.000 EURO. Wij doen met Stichting Out of Bounds met deze wedstrijd mee. Met deze prijs kunnen we een heleboel kankerpatiënten en hun geliefden helpen met professionele coaching. En jíj kunt óns helpen door te stemmen!

Hoe het werkt

De negen inzendingen met de beste beoordelingen komen in de top 10. Iedereen kan stemmen via Facebook, Hyves, Twitter en LinkedIn op onze deelname en deze beoordelen. De jury voegt 1 ambitie aan de top 10 toe en bepaalt dan de top 3. Na een persoonlijke presentatie door de top 3 kiest de jury in de week van 12 december `10 de winnaar.

Hoe je kunt helpen

Je kunt Stichting Out of Bounds helpen door op ons te stemmen en te beoordelen met 5 sterren. Stemmen doe je via een social network waar je lid van bent (Facebook, LinkedIn, Hyves of Twitter). Je kunt per netwerk één keer stemmen, dus als je van meerdere netwerken lid bent, kun je ons evenzoveel stemmen bezorgen.
Stemmen kan via: http://bit.ly/h4JFR5

Stuur het door

Je helpt ons ook door zoveel mogelijk vrienden en bekenden te vragen op ons te stemmen. Dus zet onderstaande link op de mail of deel hem via de netwerken waar je lid van bent.

Bekijk onze inzending op: http://bit.ly/h4JFR5

Alvast reuze bedankt voor je hulp!!!

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s