Happy days

happy daysHet is alweer een paar weken geleden dat ik iets geschreven heb. Gek genoeg had ik even geen zin om tijd te maken om een verhaal te tikken. Het was ook echt een kwestie van tijd maken, want ik ben stiekem best druk geweest in de afgelopen weken. Druk met vanalles: vooral met Stichting Out of Bounds, maar ook met “gewoon” werk, sporten en natuurlijk met m’n gezinnetje. Happy days mag ik wel zeggen!

De hoogtepunten van de afgelopen weken waren toch wel twee presentaties op golfclub Princenbosch voor Stichting Out of Bounds. Een voor de Business Club en een voor alle commissieleden. De reacties op ons initiatief zijn hartverwarmend en dat geeft echt bakken met positieve energie – ondanks de lange dagen die ik daarvoor moet maken. Aanstaande zondag wordt een wedstrijd gespeeld die in het teken van onze stichting staat. Dat wordt vast ook weer heel mooi!

We hebben ook erg genoten van een erg gezellige lunch anderhalve halve week geleden. We waren uitgenodigd bij goede vrienden die kinderen hebben in dezelfde leeftijd. Het was die zondag een echte na-zomerdag. We konden lekker in de tuin zitten, de kindjes speelden vrolijk buiten, smaakvolle wijntjes erbij en van de barbeque (!) kwam heerlijk vlees.

Diezelfde dag had ik ook weer gehockeyed, net als afgelopen zondag trouwens. Inmiddels heb ik alweer vier keer op het hockeyveld gestaan. Conditioneel gaat het steeds beter, maar ik heb nog een lange weg te gaan. Het sporten in de sportschool gaat helaas niet zoals ik het wil. Ik merk dat ik er te weinig geduld en vooral te weinig discipline voor heb. Omdat ik zelfstandig een programma afwerk is het allemaal erg vrijblijvend. Het programma is prima, maar ik heb gewoon te vaak een reden om niet te gaan.

Eind deze week ga ik eens met Tegenkracht bespreken wat de mogelijkheden zijn om het sporten anders in te vullen. Afgelopen week was ik in gesprek met een man die een zwaar revalidatietraject achter de rug heeft nadat hij was geïnfecteerd met een vleesetende bacterie. Hij benadrukte het belang van begeleiding en cardio-training. Hockey vraagt natuurlijk om een andere conditie dan duursporten, maar ik geloof wel dat die basis-duurconditie heel belangrijk is. Dat moet dus anders, maar voorlopig ben ik ook heel blij met wat ik al kan en dat de grote vermoeidheid uit lijkt te blijven! (afkloppen…)

Maandag ben ik gaan golfen. Op zich al leuk natuurlijk, maar het was extra leuk omdat ik ben gaan golfen met de hematoloog die me de afgelopen half jaar heeft behandeld. Ik had hem uitgenodigd en hij zei volmondig “ja”. Het was enorm gezellig en we hebben leuke gesprekken gehad over van alles – natuurlijk ook over onze “vriend” Hodgkin. Over 2 weken zie ik hem weer – dan heeft hij vast z’n witte jas weer aan – voor de eerste controle.

Het genieten gaat best goed! 🙂

Advertenties

6 comments

 1. We zoeken nog een paar bedrijven die voor aanstaande zondag een bijdrage willen leveren aan de Out of Bounds wedstrijd op GC Princenbosch. Een paar bedrijven hebben al aangegeven een bedrag te willen doneren per behaald stablefordpunt. Er zijn ruim 30 teams die naar verwachting gezamelijk 900 punten scoren. De teller staat nu op 2,50 per punt. Dus met een beetje goede spelen we al snel zo’n € 2.250 bij elkaar.
  Als je wil bijdragen: het kan al vanaf 0,10 ct per punt, maar een euro mag natuurlijk ook.
  Stuur mij je bedrijfsnaam en gegevens en ik zorg dat je een nette factuur ontvangt!
  stablefordpunten@out-of-bounds.org

 2. Fijn weer iets te horen, en zeker, de happy days. Geweldig wat er allemaal gebeurd. Felicitaties, voor je inzet. Succes en geniet er ook van. Groet van ons.
  Monique

 3. Hey Jules!
  wat klinkt dat allemaal super, helemaal het zinnetje ‘…had even geen zin om tijd te maken om een verhaal te tikken(…) best druk geweest(…).’ best reason ever! and simply enjoying life once again!
  ik heb geen bedrijf in de aanbieding, maar zoals je al twitterde: allebei zijn we zondag bezig met iets moois 🙂 en zeker goed om met Tegenkracht te bespreken hoe of wat….alles alleen doen is niet altijd fijn, zeker als je ook nog genoeg andere dingen hebt die je op dit moment bezig houden en tijd vreten!
  dikke knuf van mij, keep going strong and good luck Sunday!! ik loop weer voor Tegenkracht….heerlijk iets met mijn hobby te kunnen doen voor anderen… 🙂
  xx, Michelle

 4. Blijf genieten! and take it easy, Jules, verwacht niet teee veel van jezelf, heb een beetje geduld met jezelf. Moet ik op het ogenblik ook met mezelf hebben! Niet zo makkelijk…met anderen heb ik dat juist wel, met mezelf niet. Maar wij beiden zullen het best wel redden hoor, he Jules!
  Liefs, Tante Miek

 5. Jules, fijn dat je ons laat weten dat ’t zo goed met je gaat en dat je weer volop geniet van het leven! En ………… dat de stichting een succes is. Overigens deel ik wel de zorg van jouw Tante Miek: af en toe even “pas op de plaats” hoor.
  De herfstvakantie staat voor de deur: veel plezier met de dametjes.
  Groetjes
  Ali Wolff

 6. Goed om te vernemen dat je na, een rot tijd, even geen tijd had voor je verhalen, maar wel tijd voor leuke invullingen en je gezin. Houd dit ook vol.Wij herkennen deze situatie ook bij onze zoon, wat voor ons op grote afstand miet eenvoudig is.
  Veel geluk en plezier wensen wij je, met je gezin, in sportief opzicht en met de stichting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s