Out of Bounds!

Ik ben deze keer wel heel laat met een nieuw bericht, geloof ik. Het komt er natuurlijk op neer dat ik even geen tijd heb gemaakt om te bloggen. Te druk geweest met voetbal kijken en de DVD’s van jaargang 2 van de serie 24 (twenty four). Ik kan iedereen afraden die DVD’s te gaan kijken. Het zijn in totaal 24 afleveringen van ieder een klein uur. Ze zijn zo verrekte spannend dat je aan het einde van elke aflevering persé verder wilt met de volgende… erg verslavend!!!

Daarnaast ben ik gelukkig ook druk geweest met leuke dingen waar ik veel extra energie van krijg. Leuk werk voor opdrachtgevers en natuurlijk met de stichting, want…

Vandaag is een historische dag! De geboorte van mijn stichting is een feit! En zijn naam is: Out of Bounds. Met deze stichting wil ik kankerpatiënten helpen om weer “in bounds” te komen. Door patiënten en hun naasten persoonlijk te begeleiden tijdens en na het behandelproces kunnen we deze periode mentaal draaglijker maken. Het ultieme doel is patiënten sterker uit hun ziekte te laten komen!

Over het waarom van deze doelstelling en hoe we die willen realiseren zal ik binnenkort meer vertellen. Het is nu in ieder geval al hartverwarmend hoe mensen reageren op het initiatief. Sowieso is het geweldig dat mijn vrienden Dirk en Reinoud me helpen met de opbouw van de stichting en de verantwoordelijkheid op zich hebben genomen om deel uit te maken van het bestuur. Daarnaast is de bereidheid van mensen en bedrijven om “om niet” mee te werken geweldig. Zo ook de Notaris waar vandaag ben geweest om de akte te ondertekenen!

Een absoluut hoogtepunt van de afgelopen week was het feest ter gelegenheid van de 45e verjaardag van mijn broer Michel. Het was om 2 redenen heel erg leuk. Op de eerste plaats omdat een heleboel vrienden van mijn broer heb gezien die mij al van kinds af aan kennen en die al heel lang niet meer heb gezien. Het was erg leuk om weer met ze bij te praten en fijn om te merken hoe ook zij meeleven.

Het feest was ook een hoogtepunt omdat mijn broer zo goed is geweest zijn als kado-suggestie een donatie aan mijn stichting te geven. Mijn broer weet als geen ander hoe het is om door je gezondheid “Out of Bounds” te komen en hoe belangrijk het is om terug te knokken. Een geweldig gemeend initiatief dus, waar ook bijzonder goed op gereageerd is: we hebben nu al ruim 800 euro opgehaald en er hebben nog een aantal mensen toegezegd te gaan storten!!!

Ik ben dus helemaal blij! En nu nog blijer worden als Oranje de finale haalt… 😉

Advertenties

8 comments

 1. Hola Jules: wat super! congrats!! wat mooi begin van 2e helft 2010! en via alle social media krijg je ook de nodige ‘verspréiding’ van dit mooie initiatief! heel veel suerte en dat het je energie mag opleveren om dit in gang te zetten/ te houden zodat ook jij er sterker uit blijft komen en alle anderen kunt helpen om net als jij er positief in te blijven staan, heo moeilijk dat soms ook is!

  B happy en morgenavond misschien nog happier!
  ciao, Michelle

 2. Gefeliciteerd! Ik hoop (en ik weet dat het je gaat lukken) dat je jouw doel gaat bereiken met dit mooie initiatief, en dat je veel mensen kunt bijstaan en begeleiden tijdens of na het behandelproces van deze verschrikkelijke ziekte. Heel veel succes en op onze donatie kun je rekenen! X

 3. Jules van harte met deze mijlpaal, ik ben ervan overtuigd dat het gaat werken en dat de stichting erg succesvol zal worden! Ervan uitgaande dat deze stichting op de lijst zal komen van “erkende goede doelen”, met CBF certificaat, kan ik je namens het bestuur van Stichting Paradie Overschie het volgende toezeggen.

  Gedurende komende paradie overschie zal 5% van de opbrengsten van de hospitality tent ten gunste van jouw stichting “Out of Bounds” worden overgemaakt. Zie verder http://www.paradie-overschie.nl 13+14+15 augustus aanstaande (laatste weekend van de schoolvakantie).

  Nogmaals gefeliciteerd en ik kijk uit naar de vorderingen van jullie stichting!!

  Met groet,
  Erik

 4. Felicitaties zijn zeker op hun plaats:
  G E F E L I C I T E E R D!!

  Blijf goed op jezelf passen. Enne geniet van de voetbalwedstrijd vanavond. Tot dusverre zijn de Belgen (Antwerpenaren?) oranjefans en hebben de straten her en daar Oranje-accenten. Het gaat zelfs zover dat gisteren iemand opmerkte dat ook al de stratenvegers in het oranje lopen (sic!).
  Hartelijke groet van Wim en Marijke

 5. Hoi Jules,

  We spreken elkaar niet veel maar dankzij je weblog kan ik je prima en regelmatig volgen. Super dat je zelf weer ‘In Bounds’ bent en geweldig dat je met een initiatief komt als ‘Out of Bounds’. Als iedereen daarmee kan knokken zoals jij dat hebt gedaan dan is dat een heel dik pluspunt. Hou me op de hoogte, ik wil ook graag een bijdrage leveren.

  Groet, Frank

 6. Super Jules dat je die stichting hebt opgericht. Ik wen sje heel veel succes ermee het gaat zeker lukken en zondag winnen we

  Groetjes ook aan Sjakira en een kus voor de kindjes

  Heleen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s