Drie hoogtepunten!

Afgelopen donderdag was een dag van hoogtepunten! Drie hoogtepunten op één dag: bijna teveel om waar te zijn.

De dag begon met de eerste conceptpresentatie van het logo van de stichting die ik wil gaan oprichten. Samen met 2 vrienden was ik afgezakt naar het altijd gezellige Breda om,  in de oude, omgebouwde brandweerkazerne – waar het bruist van de creativiteit – onder het genot van een kopje heelijke Illy koffie en een lekkere Rotterdamsche koffiekoek, plaatjes te kijken.

De jongens van Stylism hadden erg goed hun best gedaan. Met vier professionele voorstellen overtroffen ze onze verwachtingen. Hulde voor de heren, die dit project er in hun “vrije tijd” bij pakken. Er zat één voorstel bij dat een absoluut schot in de roos is. Creatief en onderscheidend. Ik hou nog even spannend hoe het eruit ziet, maar ik ben nu al trots om het binnenkort te onthullen. Eerst nog even wat aanscherpen en natuurlijk langs de KvK! 🙂

Het tweede hoogtepunt was een rondje golf (9 holes) op golfbaan Broekpolder. Broekpolder is een bijzondere baan waar je normaal gesproken niet zo makkelijk kunt spelen. Je moet geïntroduceerd worden of een flinke entreeprijs (greenfee) betalen én je moet minimaal handicap 28 hebben om de baan op te mogen. Mijn mazzel was niet alleen dat ik geïntroduceerd werd, maar dat op diezelfde baan komend wekend de ABN Amro Ladies Open wordt gespeeld – een Europees toernooi – en de baan daarom tiptop in orde was! Ik heb in Nederland nog nooit op zo’n goed verzorgde baan gespeeld!

Het derde hoogtepunt steekt misschien een beetje schril af bij de eerste twee, maar is toch het vermelden waard: precies 4 maanden na mijn ziekmelding is de eerste uitkering van mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering over gemaakt! Dat klinkt misschien wat cynisch, maar dat is het niet. Ik heb me verzekerd met een wachttijd van 90 dagen en de maatschappij betaalt steeds per maand achteraf uit. Het klopt dus precies! En het is voor mij een hoogtepunt omdat ik nog nooit zo snel een premie voor een verzekering heb terugverdiend! 🙂

In ieder geval is het wel erg fijn dat we ons voorlopig geen zorgen hoeven te maken over onze financiële situatie en ben ik heel blij dat ik – na enig aandringen van Shakira – die verzekering ook heb afgesloten toen ik anderhalf jaar geleden voor mezelf begon.

Wat ook prettig is, is het feit dat ook de achte behandeling weer is gevallen volgens het inmiddels herkenbare patroon; 3 dagen uit de roulatie en daarna – vandaag dus – weer redelijk bij de mensen. Ik was wel iets misselijker dan de vorige keer, maar de vermoeidheid leek iets minder.

Nu leven we vooral erg toe naar donderdag 10 juni, de dag van de voorlopige tussenstand. Ik hoor dan of ik op de helft ben of op driekwart. Erg spannend… 😐

Advertenties

4 comments

 1. Dag Jules, wat fijn dat Shakira heeft aangedrongen en jij naar haar geluisterd hebt! voor die verzekering!!! Toch fijn om dat nu te hebben ‘alle beetjes helpen”!!
  Ik wacht ook met spanning op 10 Juni en hoop, bid, duim en wat al niet meer voor de goede uitslag!!
  Sterkte, liefs van Tante Miek en Uncle Bill

 2. Wat gebeurt er allemaal veel tegelijk nu in je leven. Veel spannende en veel mooie dingen.Opluchting, blijheid. Neem ook de tijd om een en ander te laten ‘indalen’.
  10 juni zal niet on-beleefd voorbij gaan voor veel lieve mensen om je heen.
  Lieve groet Marijke en Wim

 3. hoi jules,
  fijn om ook iets positiefs te horen, en dan wel gelijk drie dingen!!
  volgens de wet van de positieve opeenvolging van leuke zaken en gebeurtenissen, moet hieruit wel opgemerkt worden dat er dan hopelijk nog veel goed nieuws aan zit te komen,
  groeten Patrick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s