Leo H5: voor al uw tuinwensen

Helden! Zo wil ik graag mijn hockey-teamgenoten beschrijven. Ik zal uitleggen waarom. Afgelopen week heb ik op onze teamwebsite een verzoekje geplaatst om hulp. Binnen een dag hadden zich vier kerels aangemeld en vandaag hebben ze me top geholpen.

Die hulp had ik nodig met onze tuin. Net als elke andere tuin heeft de onze natuurlijk ook een voorjaarsbeurt nodig. Normaal doe ik dat zelf al dan niet met de hulp van mijn schoonvader. Nu stond ik er wat dat betreft natuurlijk alleen voor.

Bovendien wilden we dit jaar ook de tuin eens goed onder handen nemen en het oerwoud weer veranderen in een huiselijk groenpartijtje. De jaarlijkse onderhoudsbeurt was eigenlijk nu al te veel voor me, laat staan als ik ook nog eens wat serieuze struiken moet verwijderen. In eerste instantie hadden we een tuinman een offerte laten maken. Die man vroeg echter zoveel voor het werk op onze postzegel, dat we sterk de indruk kregen dat hij de opdracht liever niet had. Vandaar dus mijn oproep.

Onder het motto “vele handen maken licht werk” gingen we vandaag met z’n vijven aan de slag. Drie uur, 10 broodjes, 6 gevulde koeken, 3 blikjes Cola, een fles Ice Tea, een zak chips en veel flauwe grappen later was het gepiept! En het resultaat mag er zijn. Die tuinman had het niet beter gedaan. Maar we hadden dan ook een specialist in ons midden: Lex – PR-man bij Intratuin – bracht niet alleen zijn gereedschap in, maar heeft ook laten zien dat hij meer kan dan er alleen maar over lullen! 😀

Jeffrey, Leon, Lex en Unico, reuze bedankt voor jullie hulp, ook namens Shakira natuurlijk! Morgen ga ik mijn best doen om jullie en de rest van het team weer te helpen in het veld.

En nu weten jullie het allemaal: Leonidas Heren 5, voor al uw tuinwensen en slechte teksten!!!

Advertenties

3 comments

  1. Wat fijn dat je zulke vrienden hebt, geweldig! Ik kon ze hier ook wel gebruiken,maar het is jammer genoeg een beetje te ver!!!Geniet van de tuin en het weekend!
    Liefs, Tante Miek

  2. Jules, wat een kerels en dat in deze tijd: geeft toch hoop op een goede wereld, waar wij – ouderen – wel eens aan twijfelen: mooi om te lezen. Geef mijn waardering via een pilsje na afloop van jullie wedstrijd door aan deze helden: doen hoor! Ik reken via Reinoud met je af. Groetjes, ook aan Shakira.

    Ali Wolff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s