Rekeningrijden

Vandaag ben ik weer voor controle in het ziekenhuis geweest, want morgen is het weer zover: gift nummer 4! Dus om 13:00 stond ik weer klaar om bloed te prikken en om 14:00 uur mocht ik aantreden bij de Hematoloog. En wat schetste mijn verbazing: de waarde van mijn witte bloedcellen was weer gestegen!?!?! Van 2.3 naar 3.6 (geloof ik).

Met de verkoudheid die ik onder de lede had en nog heb, had ik echt verwacht dat dat mijn weerstand en dus mijn witte bloedcellen tot een all-time-low waren gedaald. Niet dus, gelukkig! En ook leuk: ik was aangekomen. Ten opzichte van een maand geleden was ik bijna een kilo zwaarder! En dat terwijl ik had verwacht dat ik nu echt wel een paar kilo kwijt zou zijn. Dat volvreten helpt dus in ieder geval om weer brandstof op te bouwen voor de volgende sessie.

Vandaag – 1 april – is de dag dat ze bij het IJsselland Ziekenhuis zijn gestart met betaald parkeren. Parkeren was altijd een drama daar. De parkeerplaats stond altijd ramvol. Ze hebben plannen om daarom een parkeerdek te bouwen boven de huidige parkeerplaats. Maar die moet natuurlijk gefinancierd worden en dan is het heffen van een parkeerfee een prima optie.

Maar.. toen ik vandaag de parkeerplaatsopdraaide en een parkeerkaartje trok, kon ik mijn auto op het eerste, beste plekje kwijt! De parkeerplaats was vrijwel leeg. Ongelofelijk! Zou rekeningrijden dan toch gaan werken… Dat parkeerdek hoeven ze voorlopig in ieder geval niet te bouwen.

Morgen dus weer aan de bak. Ik merk dat ik toch wat meer gespannen ben dan bij de vorige sessies. Mijn verkoudheid is nog niet helemaal weg, dus ik zie er tegenop dat ik mogelijk de komende week weer achterstevoren lig… Voordeel is dat ik dan weer een goed excuus heb om veel films te kijken! 🙂

Advertenties

9 comments

 1. Ook voor morgen weer veel succes! want het is toch iedere keer weer spannend hoe je de komende week door gaat komen!
  Ook van mijn ouders veel groetjes en sterkte in de tijd die je nu door moet maken.

  Groetjes Ilse

 2. Wauw, wat een leuke jongens, die witte cellen; gaan zomaar terrein winnen. Wat een goeie opsteker om morgen weer aan het infuus te gaan. Doe maar lekker lui daarna, Luister goed naar je lijf.
  Ik moet morgen om 7.30 op de bouw zijn; gelukkig is het einde in zicht. Ze gaan morgen de binnendeuren plaatsen en willen natuurlijk zeker weten dat ze goed (=naar mijn zin) draaien. Ons huis hier staat nu op Funda. Ik hoop dat ik geen spijt krijg want het is zo’n leuk plekkie.
  Bon courage, Marie-anne

 3. he Jules, zet hem op weer morgen! Wel goed van je leukocyten! Houden zo! Bij mij gingen ze ook even omhoog, maar waren ze laatste wel zo gedaald dat ik nu toch wel aan de neulasta-injecties zit. Na de eerste keer prikken was het niveau gestegen naar 7: nog nooit zo normaal geweest ;-). Die optie heb je dus ook altijd nog!
  Voor wat betreft die kilo’s… kijk maar uit met je volvreten 😉 Ik was eerst door de stress 6 kilo kwijt, maar ben er nu weer 10 kilo aan. Met dank aan dexamethason, gebrek aan energie om te sporten en vasthouden van vocht. Word je ook niet blij van… Beter maar zo stabiel mogelijk blijven.

  Nou goed… lang verhaal. Heeeeel veel succes morgen weer met je volgende chemo!

 4. Succes vandaag, sterkte de komende week. Het is guur buiten dus ’n biosje, lekker knus, met je meiden? Heb Max, kleinzoon, gevraagd je adres door te geven aan zijn klasgenoot, vriend die ook met je vriend Hodgkin zit, hij is in Gent onder behandeling. Dus misschien ontvang je nog iets uit Kloosterzande.
  Groet voor jullie,
  Monique

 5. Hoi Jules,
  ’t is zo stil daar. IS het een beetje gegaan vrijdag? Ik hoop dat je het ergste weer achter de rug hebt. Houd je haaks; overmorgen wordt het weer beter. Veel liefs voor jullie, Marie-anne

 6. He Jules, heb uiteraard al meerdere keren met Dirk gesproken over je. Nu eindelijk eens de tijd genomen om wat extra te lezen via deze site. Hoop dat je het weekend weer wat bent bijgekomen en wat tijd met je gezin kon besteden. Ik e-mail je laters weer. Zet m op, je staat bekend als doorzetter met humor dus laten wij daar op voorzetten. Succes groeten Bart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s