I’m lovin’ it!

Misschien niet de kop die je verwacht boven een bericht de dag na de chemo. En eerlijk gezegd is dat ook niet hoe ik me voel. Gisteravond al helemaal niet. Ik voelde me weer flink in elkaar gebeukt en ik was echt heel erg moe. Ook de misselijkheid was wat heftiger dan anders.

Nu gaat het alweer stukken beter. ik heb zojuist weer even op bed gelegen en dat heeft me goed gedaan. Dat komt misschien ook omdat Sophie het nodig vond om ons van 23:00 tot 01:00 uur wakker te houden met allerlei vormen van geroep en gegil. Ze was het er duidelijk niet mee eens dat ze in bed moest liggen en liet dat goed blijken. Als we haar oppakten was er natuurlijk niets aan de hand. Maar wij hebben de wedstrijd uiteindelijk weer gewonnen! 🙂

Toen ik gisteren aan het infuus lag kwam de bijzondere “borstkankerdame” van de vorige keer ook weer voor haar gift. Ze kwam binnen op het moment dat mama – die was deze keer mee samen met papa en dat was erg fijn – net even wat te eten was gaan halen. De dame had ook wat te eten mee: een broodje kroket. “Dat neem ik altijd voor de behandeling, anders kan ik er niet tegen” zei ze. En ze heeft gelijk: een hartige hap houdt je beter op de been dan iets zoets.

Geinspireerd door haar opmerking zijn we na de behandeling maar even langs de McDonald’s gereden voor een heerlijke McKroket! 🙂

Over McDonald’s gesproken: ik wil hier graag even de gelegenheid nemen om mijn dank te uiten over de manier waarop de werkgever van Shakira omgaat met onze situatie. Vanaf het eerste moment heeft Shakira alle ruimte gekregen om voor mij en voor haar kinderen te zorgen en om het verlies van haar vader te verwerken. Het is heel fijn om de menselijke kant van een werkgever zo te zien én natuurlijk ook een blijk van waardering van McDonald’s richting Shakira.

Dus daarom nog maar even wat extra reclame: de Dutch Deluxe is ook errug lekker. I’m lovin’ it!!! 😉

Advertenties

12 comments

 1. Dag Jules, Fijn dat je je er zo goed doorslaat. Ik zal naar nederland moeten komen voor een McKroket en een Dutch Deluxe, geen idee wat het is!
  Heb gisteren nog met je mama gesproken, fijn dat ze weer een tijdje dichtbij zijn he! Hou je taai, kerel!
  Liefs van Tante Miek en Uncle Bill

 2. Dag Jules, Fijn dat je je er zo goed doorslaat. Ik zal naar nederland moeten komen voor een McKroket en een Dutch Deluxe, geen idee wat het is!
  Heb gisteren nog met je mama gesproken, fijn dat ze weer een tijdje dichtbij zijn he! Hou je taai, kerel!
  Liefs van Tante Miek en Uncle Bill

  (Heb hierna je reclame gelezen en het is dus een hamburger with lettuce and tomatoes. De deluxe kennen we dus, maar een McKroket niet!)

 3. Jules, goed dat je McDonald’s in het zonnetje zet: kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. En ook goed, dat je deze derde ronde mentaal goed hebt doorstaan.
  En nu weer de chemo zijn – toch heel nuttige – werk laten doen: het moet! En meer dan goed: je houding in deze moeilijke periode! Groetjes, ook aan Shakira
  Ali Wolff

 4. Round 3,done! With a mac D to soften the blow! 🙂 Wat fijn dat Safira zo goed wordt gesteund door haar werkgever, dat is lang niet altijd zo (speaking from personal experience) De keuze tussen burger king of de mac is voor ons daarmee voortaan te niet gedaan! Leve free publicity!!

 5. Dag Juul,
  Vandaag sprak ik Cees, die vertelde over jullie contact. Bijzonder goed plan, waar ik graag – als nodig – mijn medewerking aan verleen! Heftig hoor, jouw gebeurtenissen. En ook nog zo plotseling je schoonvader verliezen, vreselijk, gecondoleerd.
  Heel veel succes met alle behandelingen en wie weet tot ziens!
  Groetjes,
  Heidi

  1. Hoi Heidi,
   Leuk om weer van je te horen. En bedankt voor enthousiaste reactie op het plan. Ik ga er de komende weken/maanden mee aan de slag en zal me zeker bij je melden als het zover is!
   Jules

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s