Duizend maal dank!

Als je wordt geconfronteerd met kanker staat je leven natuurlijk op z’n kop. Als je mensen vertelt dat je kanker hebt, lijkt voor hen de tijd ook even stil te staan. Al snel slaat de confrontatie om in medeleven. Iedereen verwerkt het bericht op zijn eigen manier. Ik wordt in ieder geval erg blij van de betrokkenheid die zoveel mensen tonen rond het wel en wee van mijn ziekte en de behandeling.

Het aantal steunbetuigingen is echt overweldigend. Op de weblog zijn er veel te lezen, maar er zijn er minstens zoveel binnengekomen via de telefoon, SMS, mail, kaarten en ik heb zelfs bloemen mogen ontvangen. Allemaal reuze bedankt daarvoor!

Die kaarten vind  ik toch wel iets heel bijzonders. Het zijn er echt veel meer dan ik had verwacht. Ik ieder geval meer dan we er met Kerst krijgen! 🙂
Voor mij als internetman is post echt een ouderwets medium. Het is onhandig, duur en niet efficient. En daarom vind ik het extra bijzonder dat er zoveel mensen zijn die de moeite nemen om een kaart te kopen, schrijven, postzegel te plakken en in de brievenbus doen. Echt super!

Natuurlijk kun je tegenwoordig ook makkelijk via internet een fysieke kaart versturen. Je klopt gewoon online je persoonlijke boodschap in, rekent af en de rest wordt voor je geregeld. Ook heel makkelijk en het effect is ook groter dan van een mailtje. Maar nothing beats een handgeschreven kaart met een echte postzegel!!!

Het herstel van de chemo is echt heel voorspoedig gegaan. Ik voel me nu heel prima en vind het alweer jammer dat het circus vrijdag opnieuw begint. Maar ik ben nu gelukkig in staat om weer heel veel te doen. Werken en sporten. Gisteren heb ik lekker een paar kilometer gemaakt op de skates en donderdag ga ik weer meedoen meedoen aan de hockeytraining (misschien spelen we een oefenpotje tegen IJssel 2 – altijd lastig, hè Coen! ;-)).

Oh ja, de keuze voor de ColdCap had ik natuurlijk allang gemaakt, maar ik voel me zeer gesteund door de overweldigende meerderheid die stemt voor de kale kop! Bedankt!!! 😀

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s