Snelle familiekiekjes

Afgelopen zaterdag hebben we weer eens nuttig besteed. We waren al heel lang van plan een fotoshoot te laten maken van onszelf met de kindjes. Typisch iets wat er om allerlei onzinnige redenen steeds niet van kwam. Geinspireerd door een paar mooie foto’s bij vrienden thuis en enigzins onder druk van de aanstaande chemo-kuren, heeft Shakira doorgezet en toch nog snel een afspraak weten te maken.

Fotografie: Binkz & Zo

We wilden de foto-shoot nu laten plaatsvinden omdat het onzeker is wat de chemo-kuren met me gaan doen. Je hoort en leest verhalen van mensen die er fysiek flink onder te lijden hebben en qua uiterlijk ook echt veranderen. De artsen hebben al gezegd dat ik serieus rekening moet houden met een vleespet… Nou zit dat in de familie, dus dat is wel te overleven! 😉

Dus, voor ik kaal ben en een ander mens wordt nog even snel een paar kiekjes. We hebben vandaag een voorselectie van de fotografe ontvangen en moeten zelf de definitieve selectie nog maken, maar deze zit er vast bij!

Fotografie: http://www.binkzenzo.nl/

Advertenties

One comment

  1. Hallo Jules, ik heb gekeken: ik kon maar 1 foto openen (ben niet echt handig met de pc) , maar die was meer dan de moeite waard. Ik word dit jaar 70 en denk al lang:”uiterlijk is onbelangrijk” en geloof mij : dat is echt zo. Kaal of niet: Jules blijft gewoon Jules: een kanjer!

    Groetjes

    Ali Wolff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s