Goed nieuws!

Gelukkig goed nieuws vandaag: er zijn géén Hodgkin cellen aangestroffen in mijn beenmerg!!! Daarmee komt de definitieve diagnose op Stadium 3SA, klassieke variant Hodgkin Lymfoom met een lage IPS score. Dat laatste wil zeggen dat ik in een lage risicogroep zit en mijn langlevenkans erg hoog is (90%).

Dat is een absolute opluchting!!!

Straks hebben we een afspraak bij de oncologisch verpleegkundige waar we de behandelingen gaan bespreken en we de start van de kuren gaan inplannen. Later meer. Dan zal ik ook de geheimtaal hierboven proberen te ontcijferen. 🙂

Advertenties

25 comments

 1. Ha Jules en natuurlijk ook Shakira,
  Wat een goed nieuws! Je moet natuurlijk als nog door een zure appel heen maar het is fijn om te weten dat het allemaal weer goed gaat komen.
  Heel veel sterkte met alles wat nog komen gaat!
  Groetjes,
  Inkie

 2. Hoi Jules, realiseer me nu pas dat het om jou ging op de facebook. Zit net op facebook dus noem het beginnersgepruts. Zwaar geschrokken meteen hier alles op het blog gelezen. Gelukkig vandaag dus dat topnieuws!

  Groet,

  Arno

   1. Tja, ik weet het, probeerde er eigenlijk een beetje van weg te blijven. Maar het valt me heel erg mee 🙂
    Sterkte voor de komende tijd, ik zal het hier volgen.

 3. Hoi Jules,

  Wat fijn dat er geen Hodgkin cellen in je beenmerg zijn aangetroffen! Wat een spanning. Dat je in termen van langlevenkans moet gaan denken zorgt er wel voor dat je anders tegen het leven aan gaat kijken.
  Zo fijn dat je in de lage risocogroep zit!! Ik ben heel blij voor jullie. Fijn dat we via je weblog zo op de hoogte gehouden worden.

  Heel veel liefs, Sanderijn

 4. Hallo Jules, ik keek net even naar je site en wat lees ik: wat een goed nieuws. Jullie zijn natuurlijk ongelooflijk opgelucht en uiteraard ook iedereen om jullie heen.Dus ”vieren” vandaag.
  Groetjes van Ali Wolff

 5. Hi Jules, mijn eerste bezoek op je site en … goed nieuws! Wat een opluchting moet dat zijn voor jou & naasten. IK had me voorbereid op sombere teksten, maar het carnaval lijkt hier al begonnen 🙂 Geniet van het mooie nieuws, ik kom snel weer terug op je blog. Groet! Arnoud Wolff

 6. Wat een opluchting is dat nieuws. Het maakt je ook optimistischer dan bij slechtere berichten, waarvan je dus duidelijk voorbeelden hebt gezien. Fijn om te lezen dat jullie zo goed worden begeleid in en door deze periode. Een hartelijke groet van Wim en Marijke (Antwerpen)

 7. Ha Jules,

  Goed man. dat geeft de burger moed. Ik hoop dat de behandeling snel van start kan gaan om die rotzooi uit je lijf te bannen.

  groet Leon

 8. Nieuws kan ook verpletterend goed zijn. Gefeliciteerd met deze mooie uitslag. Zijn benieuwd naar je inhoudelijke toelichting.Zal nog wel een moeilijke periode voor je volgen, maar met 100 procent score in het vooruitzicht… Val maar terug op je Zeeuwse roots: Luctor et emergo! Dat adagium houdt jullie zeker op de been.

 9. Hey Jules! Wat ben ik blij dat er nu goed nieuws op je blog staat! Gefeliciteerd zou ik willen zeggen, maar helaas ga je toch nog een zware tijd tegemoet en moet je nog een zware strijd leveren. Wel super goed dat je er zo positief in staat, ik denk dat dat ook altijd wel helpt. Ondanks dat er stond ‘niet schrikken’ schrok ik me toch redelijk wild! Heel veel sterkte de komende tijd (ook natuurlijk voor Shakira en de kids) en als je even lekker van je af wilt kletsen, dan weet je me te vinden! Ik houd je blog in ieder geval nauwlettend in de gaten! Liefs Iris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s