Er even tussenuit

De meeste lezers van mijn weblog (en dat zijn er al best veel :-)) weten het inmiddels wel: op dit moment zit ik heerlijk met Shakira (zonder kinderen) in de Oostenrijkse bergen te genieten van sneeuw, zon, lekker eten en drinken en vooral ook van elkaar.

De afgelopen 2 weken zijn erg heftig geweest. Binnen een dag stond mijn wereld op z’n kop en was niet meer vanzelfsprekend. Hoewel bij ons beide snel de omschakeling naar “de oplossing” volgde ging veel aandacht uit naar onderzoeken en de omgeving.

De onderzoeken gooiden onze agenda’s flink op z’n kop. Dat betekende een hoop geregel om alle dingen – die toch gewoon gedaan moeten worden – goed te organiseren.

Daarnaast ga je natuurlijk snel de mensen om je heen informeren over wat er aan de hand is. Zoals ik al eerder zei, is het voor mij erg prettig om veel te praten over mijn ziekte. Maar al dat praten kost ook veel tijd.

Ondanks dat Shakira en ik vanaf het moment dat we het slechte nieuws hoorden direct merkten dat onze band nog hechter werd, hadden we toch onvoldoende gelegenheid om echt tijd aan elkaar te besteden.

De afgelopen dagen ging dat gelukkig juist wel heel goed en hebben we veel gesproken over wat ons te wachten staat en hoe we daarmee om kunnen gaan. Die tijd voor elkaar – zonder afleiding anders dan skiën – is juist nu heel waardevol en ik ben dan ook blij dat we hebben doorgezet, ondanks wat scheve gezichten.

Los daarvan doen de berglucht en de verwennerij in het heerlijke hotel natuurlijk ook goed. Het helpt natuurlijk wel dat je dan écht met z’n tweeën bent en dat je de kinderen in vertrouwde handen kunt achterlaten.

Ik kan het iedereen aanraden! 🙂

Advertenties

2 comments

 1. He buurman,
  Houd dit gevoel vooral vast!
  En als jullie een dag/avond wegwillen (zonder de meiden), kan je ze altijd bij de buuf brengen. Altijd goed 🙂

 2. fijn om te lezen dat het jullie het goed hebben in der Schnee!
  Jetzt geht lossssss…….
  en laat die scheve gezichten maar scheef staan, het gaat ff om jullie!
  hou je taai…
  dikke kus uit Schiedam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s